ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

Νίκος Νικολάου

Αφότου αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 1982, με πτυχίο Οικονομικών. Εντάχθηκε σε ελεγκτικό λογιστικό γραφείο από όπου και αποκόμισε μια γενική εμπειρία.

Το 1989 εντάχθηκε στο γραφείο Ιακωβίδης Κίμωνος & Σία, γραφείο που ειδικευόταν σε θέματα αφερεγγυότητας, αποκτώντας σημαντικές γνώσεις σε αυτόν τον συγκεκριμένο τομέα.

Τον Ιανουάριο του 2011, κουβαλώντας μαζί του πλούτο γνώσεων και εμπειρίας, εντάχθηκε στην ομάδα της CRI ως υπεύθυνος στο Τμήμα Εκούσιων Εκκαθαρίσεων.

Κώστας Τζιέπρας

Ο Κώστας με σπουδές λογιστικής στην Αγγλία, είναι μέλος του Association of Accounting Technicians.

Τον Ιανουάριο του 2011 εντάχθηκε στην ομάδα της CRI στο Τμήμα Διαχειρίσεων και σήμερα είναι υπεύθυνος του Τμήματος αυτού.

Άντρη Αντωνίου

Η Άντρη αποφοίτησε από το University of Liverpool με πτυχίο Νομικής και συμπλήρωσε το Legal Practice Course. Αργότερα, πραγματοποίησε την διετή άσκηση της στο δικηγορικό γραφείο Needham and James LLP αποκτώντας τον τίτλο του δικηγόρου. Έγινε μέλος του δικηγορικού συλλόγου της Αγγλίας και της Ουαλίας και αργότερα εντάχθηκε στην εταιρεία Martineau αναλαμβάνοντας ζητήματα χρηματοδότησης ακινήτων και αφερεγγυότητας.

Τον Σεπτέμβριο του 2009 ξεκίνησε να δουλεύει στο γραφείο του Επίσημου Παραλήπτη του Ηνωμένου Βασιλείου ως εξεταστής, από όπου και αποκόμισε πρακτική εμπειρία στον χειρισμό υποθέσεων πτωχεύσεων και εκκαθαρίσεων εταιρειών.  Συμπλήρωσε διετή πρόγραμμα σε θέματα Αφερεγγυότητας αναπτύσσοντας τις γνώσεις τις στον τομέα αυτό.

Τον Νοέμβριο του 2011 από όταν και μετακόμισε στην Κύπρο, εργάζεται στην CRI ως υπεύθυνη στο Τμήμα των Πτωχεύσεων και των Υποχρεωτικών Εκκαθαρίσεων.